Ny hall for storbilvask levert med både vaskekjemi og teknisk utstyr!

Arctic Coating leverer ikke bare lakkforsegling og vaskekjemikalier. Vi er også en totalleverandør til bedriftsmarkedet på alt som har å gjøre med vask, vedlikehold og beskyttelse av overflater til bil-, transport- og anleggsbransjen. Dette inkluderer også teknisk utstyr.

Komplett storbilvask

Da Nettpartner Bane skulle bygge ny vaskehall fikk vi oppdraget med å skreddersy en løsning som passet deres behov. Nettpartner Bane er en autorisert elektroinstallatør og totalleverandør innen jernbaneteknikk og har derfor spesialkjøretøy som er rigget for å gå på skinner. Med jernbaneskinner inne i vaskehallen har de nå mulighet til å heise opp kjøretøyene og vaske steder på kjøretøyene som tidligere var vanskelige å komme til på.

I tillegg skal hallen brukes til vask av firmabiler og vedlikehold av spesialkjøretøy.

Stort anlegg

Hallen er på 25x8x8 meter og vi utstyrte den med en skreddersydd løsning tilpasset industrielt bruk. Til høytrykk valgte vi en pumpe som leverer 25 liter vann i minuttet med et trykk på opptil 160 bar og som tåler temperaturer opp til 85 grader.

Til skummet monterte vi en 15L /200 bar pumpe, og til avfetting en lavtrykkspumpe.  Skinnegangen ble montert på 6 meters høyde, slik at slangene har god lengde og det blir enkelt å nå alle stedene på kjøretøyene.

Vaskekjemi produsert i Norge

Anlegget ble koblet til norskprodusert vaskekjemi fra Arctic Coating levert på 200l fat, og dosert riktig i forhold til utstyr og bruk.

Følgende produkter er i bruk:

Bygge ny vaskehall?

Vurderer du å bygge en vaskehall for storbil eller mindre biler? Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi en løsning tilpasset ditt behov.

Forrige
Forrige

Noe alle bilforhandlere bør gjøre

Neste
Neste

Bli med inn på bilpleiesenteret